Over mij

Handvaardigheid, tekenen en ontwerpen loopt als een rode draad door mijn leven. Na mijn eindexamen in Handvaardigheid en beeldende kunsten in 1986 werkte ik vooral met papier-maché . Vanwege ruimtegebrek ben ik gaan tekenen en schilderen.

Sinds 2001 volg ik diverse cursussen, workshops en masterclasses waaronder modeltekenen aan de gemeentelijke academie voor Schone Kunsten in Arendonk (BE), lessen bij kunstenaars als Shelly Lapré en Yvonne Schroeten en de masterclass Aquarel van Robin St. Louis. Mijn voorkeur gaat uit naar het combineren van tekenmaterialen met aquarel of acrylverf.

In 2016 eindigde ik op de vijfde plaats in de wedstrijd “Schilder je vakantie’,  uitgeschreven door het tijdschrift Atelier.

Op 18 april 2019 ben ik genomineerd in de voorronde van de prijs voor amateurkunst in Nederlands en Belgisch Limburg ‘InBeeld 2019’. Alle genomineerde werken werden tentoongesteld in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

In de zomer van 2019 was er een groepstentoonstelling in Zorgcentrum Sint Jozef te Meijel waaraan ik mee deed met 15 werken.