Tekenen en de tuin

En soms genoot ik gewoon weg van de zon, de rust en de ruimte

Afgelopen maanden sleepte ik met gieters water, strooide zaadjes en probeerde het onkruid de baas te blijven in mijn moestuin. En ik fietste met mijn lief ommetjes in mijn eigen omgeving, verslond kilometers fietspaden rondom het IJsselmeer, in de Achterhoek en de omgeving van Koblenz. Kortom net als bij vele andere amateurschilders stonden de kwasten in de zomer te verstoffen in het atelier.

Maar nu wordt het weer herfst en komt er tijd voor andere dingen. Ik heb nog een schilderij op de ezel staan dat ik wil afmaken. Een schilderij over beweging, over vrijheid en doorbreken van grenzen. Vooralsnog is het nog te braaf, dus ik heb nog wat te sleutelen.
Corona gooide mijn plannen voor het volgen van cursussen in de war zodat ik nu wel de back-up van juf Yvonne mis. Gelukkig heb ik genoeg boeken om mij te laten inspireren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.